Comfort, hedendaagse salons

063 12569

Nog steeds op zoek naar uw perfecte afgewerkte salon dat eveneens prachtig past in uw huiskamer?

Dit salon is aanpasbaar per 10cm en is mogelijk in bank en in hoekopstelling, met of zonder relaxfuncties, zowel in stoffen als in leder.

Je hebt de keuze uit 3 mogelijke zithoogtes S / M / L en je kan tevens ook nog eens kiezen uit 5 schuimen, waardoor je een salon kan samenstellen dat volledig aan uw eisen en zitcomfort voldoet.  

Je kan kiezen uit volgende schuimen: HR40 (polyurethane schuim 40kg/m³), Bultex (43Kg/m³), Viscotex (binnenvulling in Bioflex schuim 55kg/m³ overtrokken met Viscotex schuim 55kg/m³), Dynaspring (pocketvering + schuim Bioflex 55kg/m³ soepel) of Boxspring+ (pocketvering + schuim
Bioflex 55kg/m³ stevig).

Standaard is de rug zonder hoofdsteun, maar je kan ook kiezen voor een rug met manuele of elektrische hoofdsteunverstelling.

Indien je voor relaxfuncties kiest, kan je kiezen voor de gewone bodemvrije relax functie of de tweemotorige die beiden ook dichtbij een muur functioneren.  Bij de tweemotorige relaxfunctie, creëer je automatisch een ergonomische zithouding waarbij de zit naar achteren kantelt en je de spieren ontlast. Je verbetert de hartbalans, vermindert spierspanning en verlaagt de spanning op je ruggengraat.

Kortom, een salon dat voldoet aan alle wensen.