Modern

699 63047

Tv kijken wordt een feestje met deze uiterst stijlvolle tv-kast uit de MODULO collectie van XOOON! Deze tv-wand van naturel of onyx eikenfineer in combinatie met zwart metaal is maar liefst 278 cm breed, telt 5 niveaus en biedt volop opbergruimte.

Aangezien deze collectie zeer modulair is; kan u de kasten naar wens samenstellen met alle andere elementen uit deze serie. 

Deze serie bevat zelfs bijpassende dressoirs, highboards, tafels in verschillende stijlen en afmetingen. Je kan zonder problemen open ruimtes inrichten met dezelfde stijl en kleur meubels, waardoor je een moderne open inrichting krijgt. 

Wil jij een werkplek creëren met de MODULO elementen van XOOON? Wij hebben er een voor je samengesteld! Deze MODULO workspace telt 5 niveaus, is 94 cm breed, heeft een uitschuifbaar bureau en opbergruimte voor bijvoorbeeld boeken of dossiers. De workspace heeft een zwart metalen frame en is afgewerkt met eikenfineer in de kleur naturel. Dit ontwerp is ook verkrijgbaar in de kleur onyx én in een uitgebreidere variant.